-=[ St|L ]=-
-=[ St|L ]=- Klanul de Counter - Strike Cluj - Napoca!
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
-=[ St|L ]=- | Inregistrare | Login
POZE -=[ ST|L ]=-
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: andreeadede pe Simpatie.ro
 | Femeie 24 ani Ilfov cauta Barbat 24 - 49 ani |
|
rabaky
YouR GOD cL in Stil
 Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 79
|
|
|
| pus acum 19 ani |
|
|
zoly_13
Membru
Postari: 3
|
|
|
| pus acum 19 ani |
|
rabaky
YouR GOD cL in Stil
|
|
daca vrei sa stii cum se face un server !! ?? ai acolo la postul cu servere de cs pt windows si citesti si iti faci dak nu stii scrie aici la nelamuriri!!  
|
|
| pus acum 19 ani |
|
|
|
rabaky..am facut tot ce ai scris la creare server..dar la sfarsit cand dau create server in hlds.exe...sta un pic si apare urmatoarea eroare: "Unable to load authentication library, Exiting..". care e problema? pls zi-mi
|
|
| pus acum 19 ani |
|
|
|
Can dvreau sa intru pe server imi pare "VLAVE validation reject" Ce e de facut ?
|
|
| pus acum 19 ani |
|
|
SoniC
Membru
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4
|
|
asta inseamna ca il ai facut pe steam
|
|
| pus acum 18 ani |
|
|
make
Pe lista neagra
Postari: 15
|
|
bai am si yo o problema am nevoie de help plz cand fac un server pe net imi apare la ca toti jucatorii chiar si io ca avem restrictie de clasa c cum pot scoate restrictia de clasa c ,ca sa intra si alti jucatori ,nici macar io nu pot intra pe server spunetimi cum pot scapa de aceasta restrictie de clasa C plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
| pus acum 18 ani |
|
|
make
Pe lista neagra
Postari: 15
|
|
asta e singura problema pe care o am in rest nu mai am nici una plz ajutor vreau sa scap de restrictia de clasa C cum fac :-/:-/:-?
|
|
| pus acum 18 ani |
|
rabaky
YouR GOD cL in Stil
|
|
ii facut non steam .. fa steam .. nush ^_^
|
|
| pus acum 18 ani |
|
|
mammon
Membru
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4
|
|
mda.. am shi eu o problema... cand dau "Y" imi apare intre litere "=" nu pot scapa de asta! am dezinstalat cs ul am inst. alta versiune shi tot asha face! dak vreau sa scriu cv trebe tot timpil sa dau in consola "say text"  shi ink cv cum fac sa dea kick automat pt aia care nu sunt din RO??????
|
|
| pus acum 17 ani |
|